Skip to content

Carregant

Nativa 44

Escrit el 10/05/2008 per admin a la categoria Documents en PDF, Nativa.
Tags:

nativa44PDF: #44 maig-juny 2008 (180)

Reportatge: Quixots, Tirants, tragèdies gregues i històries d’amor sobre la música en viu a Barcelona.
Entrevista: Electroputas
Entrevista: Lek Mun
Entrevista: Albert Giménez
Opinió: Editorial (Jordi Oliveras), Reduccions (Joan-Elíes Adell), Comentaris al marge (Ramon Faura Coll), Sacré! (Victor Nubla), Ho deixo anar (Xavier Alamany)
Re-visions:
– Directes: Mazoni, Román, Dorit Chrysler vs Reac Table, Eduard Iniesta, Bad Sessions: Hedtrip + Nothink, How Dare U, Exile: Guillamino + Manuel García, Antònia Font, Carlos Cros y los 400 golpes, Clon Festival, El Cavall Guanyaor i la seva orquestra.
– Enregistraments: Punk is not Dead, Buffetlibre.net, Slowbeats.net, Indienauta.com, Eduard Iniesta, It’s Not Not, La Brigada, Los Des-conciertos de 25hombres, Charades, Espaldamaceta, Chest, Naraina Nano !, Praga, CaboSanRoque.
– Intermediaris: Transports Ciberians, I+D, Jaume Vilaseca Quartet.
Pre-visions.
Activistes: Max SunyerÚltims comentaris

  • Bernat: Una precisión. Se “contrata” a músicos para actuar en directo, no para posar como modelos con la...
  • Amós Pérez I Escrig: Una precisión. Palo Alto Market es un evento comercial que consiste en la explotación por parte...
  • Qiman: Molt d’acord amb els punts que expresses en aquest post, un parell de puntualitzacions i aprofundiments només,...
  • Mariví Martín: Salutacions des de València. El vostre escrit m’ha interessat molt. Estaré atenta per a conéixer...

Arxius

Autors

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )