Skip to content


Les Aus + Albaialeix

Escrit el 06/01/2009 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , , .

Festival Hipersons 2006

Dijous 30/11 – La [2]. 21’30. Portes: 21’00.
Les Aus + Albaialeix.

Albaialeix són Alba i Aleix. Però per aquesta ocasió repetiran el format més ampli que va sorprendre recentment compartint escenari amb Vetiver i que els converteix en un quintet més experimental. El folk psiquedèlic català té uns representants molt prometedors.
Les Aus ja van començar a fer-se un lloc en l’escena experimental i del rock més sorollós amb el seu anterior projecte, The Cheese. Amb molts directes a la seva esquena, aquest duet (bateria i guitarra elèctrica) són energia pura i llibertat creativa. De la dissecció de la seva música han aparegut influències del folk marroquí, del black metal i del hardcore. .


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Adriana de la Osa: Un texto precioso, Marta. Emocionante e inspirador. ¡Me ha chiflado! Gracias, gracias, gracias....
  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )