Skip to content


Club Hipersons 08:: a InVICtro

Escrit el 20/03/2009 per admin a la categoria Hipersons.
Tags: , .

Club Hipersons a inVICtro: Peter Thompson, Albert Pons i Alberto Pérez.
19/09/08
Casino de Vic. 19:00h

Peter Thompson, cantant folk alternatiu a mig camí entre el punk, el blues i el gospel, amb una presència escènica impactant. Mai oblida que actua, i és conscient d’estar fent un directe per un públic que respon i decideix al mateix temps. A partir d’una proposta d’encontre de l’Hipersons, actuarà amb músics propers al flamenc. És possible unir dues formes de cantar amb arrel, el blues i el flamenc? Albert Pons i Alberto Pérez, dos personatges molt actius al flamenc menys oficial de Barcelona, membres del grup Sada, creen amb Peter un blues per bulerias.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...
  • Ángel Suso Calvo.: Aupahí. La estamos ensayando para incluirla en nuestro repertorio. Ya están “paseo con la...

Arxius

Autors

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )