Skip to content


Club Hipersons març’09

Escrit el 23/03/2009 per admin a la categoria Hipersons, Notícies.
Tags: , , .

yacineYacine Belahcene i Francisco Guisado (Rubio) de Nour amb Marcel.lí Bayer.
Elèctric bar. Travessera de Gràcia, 233.
29/3/2009. A les 20:00h . 5€

Vam pensar en el Yacine Belahcene per las seves ganes de fer quelcom diferent, i combinant les seves idees, un embrionari projecte amb Francisco Guisado (Rubio) guitarrista de Nour, i les nostres, vam trucar al Marcel.lí Bayer, a qui coneixem per les seves bogeríes amb la Bandaèria de la  BandaÈria. En total seran tres músics i el que faran ells mateixos ho defineixen així:

Yacine diu: “Cantant que es mou per ritmes amb pes, greus i sempre a cel obert…Veus en trànsit, riffs de guitarra i melodies de vents. és la música que es podrà escoltar i veure.Una Música rebel a les normes.”

Francisco Guisado (Rubio) diu: “Este encuentro me dará la oportunidad de visitar paisajes musicales en los que nunca he estado, aunque me permita tener algún que otro deja-vu. Habrá un pequeño camino marcado, pero la trayectoria a seguir será, como todo buen viajero sonoro sabe, la que nos sugiera el momento, el ahora irrepetible de los oidos que escuchan algo que no volverá a suceder.”
I el Marcel.lí Bayer diu:

Yo lo definiría como un cruce de opiniones a tres; el uno sobre la música del otro, el otro con el uno, otro con un tercero, etc.. Un menâge de domingo por la tarde envuelto en capas de sonido.

www.myspace.com/nouryacine
www.myspace.com/marcellibayerÚltims comentaris

  • Adriana de la Osa: Un texto precioso, Marta. Emocionante e inspirador. ¡Me ha chiflado! Gracias, gracias, gracias....
  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )