Skip to content


Club Hipersons desembre’08 (Tarragona)

Escrit el 20/03/2009 per admin a la categoria Hipersons.
Tags: , , .

peter-thompsonPeter Thompson amb Albert Puig i Alberto Perez ( i añaden un baix, Eddie)
Diumenge 7 de desembre. 23:00h. De franc
Sala ZERO.
TARRAGONA

Provocar trobades poc habituals entre músics és la forma que hem triat a la programació de l’Hipersons per fer fàcil que els concerts siguin una aventura. En aquesta ocasió Peter Thompson, l’intens cantant anglès que viu a Barcelona amb qui ja hem col.laborat en alguna altra ocasió, es jugarà la pell amb músics que fins ara no coneixia, posant en contacte les seves cançons -entre el folk, el blues i el punk-, amb les sonoritats de la guitarra flamenca i el cajón.

www.tinet.cat/~animat/produccio/Últims comentaris

  • Adriana de la Osa: Un texto precioso, Marta. Emocionante e inspirador. ¡Me ha chiflado! Gracias, gracias, gracias....
  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )