Skip to content


Festival Hipersons 08

Escrit el 20/03/2009 per admin a la categoria Hipersons.
Tags: , , , , .

Escena Oberta: The Oddvisers, El petit de Cal Eril!, Amanda Jayne i Muzak.
Dimarts 18, 20:30h. Portes, 20’00
Sala Apolo [2]. 5€

THE ODDVISERS L’esperit de Frank Zappa s’ha apoderat d’ells. Compte. Pot haver-hi risc de transmutació.

EL PETIT DE CAL ERIL! Com ells canten “extremisme rural i olor de xiclet, soroll de tractors i olor de rostolls, per sempre més…sargantanes al sol!”. No hi ha més remei que estimar-los.

AMANDA JAYNE Adaptant el seu directe al format que proposem aquesta banda promet revitalitzar el cabaret. Qualitat i joc. Circ sense animals.

MUZAK És possible que per a molts aquest grup no sigui nou. Porten des del 2000 barrejant rock, jazz, i psicodèlia a part iguals, el que els ha portat a un directe lliure i impecable.

Han col.laborat en la selecció: Sergio Merino, ARCO & FLECHA; Victor Nubla i Sebastià Jovani, GRACIA TERRITORI SONOR; Christian Len, SCANNER FM; Joni, HACE COLOR; Carles Llacer, BOCA NORD; Jesus Cartañà, Dimas Rodríguez, Oliver Villanueva i Joan León, equip BUTXACA; Francesc Feliu MONDOSONORO; Equip BANKROBBER; Hara Kraan, USTED ES UN COLECTIVO; Eva Vilaró, inVICtro; Cristina Tascón i Jordi Oliveras, INDIGESTIÓ.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Adriana de la Osa: Un texto precioso, Marta. Emocionante e inspirador. ¡Me ha chiflado! Gracias, gracias, gracias....
  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )