Skip to content


Nativa 48

Escrit el 18/03/2009 per admin a la categoria Documents en PDF, Nativa.
Tags:

nativa48PDF: #48 març-abril 2009 (236)

Reportatge: La música des del microcosmos
Entrevista: Coconot
Opinió: Editorial (Jordi Oliveras) Reduccions (Joan-Elíes Adell), Comentaris al marge (Ramon Faura Coll), Sacré! (Victor Nubla), La Pregunta, Ho deixo anar (Amós)
Re-visions:
– Directes: Le Fou, Guillem Gispert (Manel) + Pere Agramunt (La brigada), Vinilfest, Cool Corner, Roger Mas + Eduard Canimas, Càmping + Lo:Muêso + Slowreno, It’s Not Not, The New Raemon + Elvira, Estanislau Verdet, Erikm + Ferran Fages, Furguson + Oxford Collapse, Albaialeix + Homenatges,Marc Ayza Group + Core Rhythm, BCNMP7/Emergència Fest, Festa Aloud Music, Clara Andrés, Anita Miltoff. Minifestival de Música Independent, BIB Banda d’Impovisadors de Barcelona.
– Enregistraments: Pascal Comelade: Compassió pel dimoni; Bedroom; La casa dins la casa; (lo:muêso): Giant Catarzêe; D’Callaos: Desde el balcón.
– Video: Mishima: Un tros de fang.
– Portals: mealdownload.com, barcelonajazzradio.com, Ones de crom, subnoise.es
– Altres: La Teixidora
Pre-visions.
Activistes: Pedro de CosÚltims comentaris

  • Adriana de la Osa: Un texto precioso, Marta. Emocionante e inspirador. ¡Me ha chiflado! Gracias, gracias, gracias....
  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )