Skip to content


Nativa 48

Escrit el 18/03/2009 per admin a la categoria Documents en PDF, Nativa.
Tags:

nativa48PDF: #48 març-abril 2009 (220)

Reportatge: La música des del microcosmos
Entrevista: Coconot
Opinió: Editorial (Jordi Oliveras) Reduccions (Joan-Elíes Adell), Comentaris al marge (Ramon Faura Coll), Sacré! (Victor Nubla), La Pregunta, Ho deixo anar (Amós)
Re-visions:
– Directes: Le Fou, Guillem Gispert (Manel) + Pere Agramunt (La brigada), Vinilfest, Cool Corner, Roger Mas + Eduard Canimas, Càmping + Lo:Muêso + Slowreno, It’s Not Not, The New Raemon + Elvira, Estanislau Verdet, Erikm + Ferran Fages, Furguson + Oxford Collapse, Albaialeix + Homenatges,Marc Ayza Group + Core Rhythm, BCNMP7/Emergència Fest, Festa Aloud Music, Clara Andrés, Anita Miltoff. Minifestival de Música Independent, BIB Banda d’Impovisadors de Barcelona.
– Enregistraments: Pascal Comelade: Compassió pel dimoni; Bedroom; La casa dins la casa; (lo:muêso): Giant Catarzêe; D’Callaos: Desde el balcón.
– Video: Mishima: Un tros de fang.
– Portals: mealdownload.com, barcelonajazzradio.com, Ones de crom, subnoise.es
– Altres: La Teixidora
Pre-visions.
Activistes: Pedro de CosÚltims comentaris

  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...
  • Ángel Suso Calvo.: Aupahí. La estamos ensayando para incluirla en nuestro repertorio. Ya están “paseo con la...

Arxius

Autors

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )