Skip to content


Anna Roig i L’ombre de ton chien- El gos de Brel

Escrit el 30/04/2009 per Marta Vallejo a la categoria Re-Visions.
Tags: .

Anna Roig i L’ombre de ton chien. “El gos de Brel”
Encara no tinc clar si el disc de l’Anna Roig i L’ombre de ton chien és un disc de matí o de vespre, per escoltar mentre passejo o per cantar mentre cuino. El que sí que em sembla evident és que no podrien haver escollit un moment millor per publicar-lo: els amants del sol i les terrasses fresquetes comencem a salivar com gossos de Pavlov amb les cançons de l’Anna. Hi ha alguna cosa peculiar en la seva veu que estripa la melodia més dolça i la recobreix de cabaret. I quan acaba la darrera cançó del disc queden les ganes d’escoltar-los en directe, veure qui s’amaga a l’ombra del gos de Brel. Abstenir-se pessimistes, cacofònics i diabètics. // Marta Vallejo


Últims comentaris

  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...
  • Ángel Suso Calvo.: Aupahí. La estamos ensayando para incluirla en nuestro repertorio. Ya están “paseo con la...

Arxius

Autors

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )