Skip to content


Anna Roig i L’ombre de ton chien- El gos de Brel

Escrit el 30/04/2009 per Marta Vallejo a la categoria Re-Visions.
Tags: .

Anna Roig i L’ombre de ton chien. “El gos de Brel”
Encara no tinc clar si el disc de l’Anna Roig i L’ombre de ton chien és un disc de matí o de vespre, per escoltar mentre passejo o per cantar mentre cuino. El que sí que em sembla evident és que no podrien haver escollit un moment millor per publicar-lo: els amants del sol i les terrasses fresquetes comencem a salivar com gossos de Pavlov amb les cançons de l’Anna. Hi ha alguna cosa peculiar en la seva veu que estripa la melodia més dolça i la recobreix de cabaret. I quan acaba la darrera cançó del disc queden les ganes d’escoltar-los en directe, veure qui s’amaga a l’ombra del gos de Brel. Abstenir-se pessimistes, cacofònics i diabètics. // Marta Vallejo


Últims comentaris

  • Adriana de la Osa: Un texto precioso, Marta. Emocionante e inspirador. ¡Me ha chiflado! Gracias, gracias, gracias....
  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )