Skip to content


Proper esmorzar d’Indigestió abril’09

Escrit el 29/04/2009 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

bestiari2Oídos interiores. A propósito del libro de Marius Schneider, “El origen musical de los animales-símbolos

Et presentem un altre dels esmorzars-tertúlia que organitzem cada mes.
Aquesta vegada la proposta té un caire especialment diferent a ocasions anteriors, per què el punt de partida no serà un tema general, com acostuma a ser habitual, sinó que l’excusa serà un comentari sobre el llibre de Shneider. Això serà un bon motiu per indagar, per exemple, a l’entorn de les connexions que hi ha entre música, filosofia, literatura i simbolisme. Sens dubte, la Victòria Cirlot serà una bona introductora i conductora d’aquest petit viatge.
Si vols i pots venir, no oblidis confirmar-ho.

ESMORZAR D’INDIGESTIÓ [ABRIL]
Oídos interiores. A propósito del libro de Marius Schneider. “El origen musical de los animales-símbolos”
Introduirà el tema: Victoria Cirlot, Professora titular de Filologia Romànica a la UPF

Dimarts 28 d’abril, a les 10:00
Cafetería La Nena
C/ Ramon y Cajal 36.
Al costat de la Plaça de la Revolució. Gracia

“Comentario de la obra de Schneider (publicada por vez primera en Barcelona en 1946 y en segunda edición en Siruela 1995). Se tratará de situar la obra de Schneider: tradición pitagórica de la música de las esferas, tradición de los denominados “sentidos espirituales” y simbolismo musical”Últims comentaris

  • Adriana de la Osa: Un texto precioso, Marta. Emocionante e inspirador. ¡Me ha chiflado! Gracias, gracias, gracias....
  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )