Skip to content


Nusos de dansa i circ. 12 i 13 de novembre

Escrit el 06/11/2011 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags: , .

Artistes:
Fabian Wixe, Ilaria Senter, Martí Soler, Roser Tutusaus, Sol Vázquez i Laila Tafur

Coreògrafa:
Alba Sarraute.

Tercera realització d’aquests Nusos de Dansa i Circ que ja vàrem comentar en una altra ocasió, i que ha donat bons resultats escenics en les anteriors edicions.

Tres artistes de circ i tres ballarines treballaran intensament durant aquesta setmana, posant en comú les seves diferents experiències i disciplines, sota la coordinació d’Alba Sarraute. L’Alba és una jove artista de circ (clown, acróbata i també toca algun instrument,…) que ja té dos espectacles propis, que han tingut força èxit. Si en les anteriors ocasions la coreografia ha anat a càrrec d’algú més proper a la banda de la dansa, en aquesta ocasió serà d’algú més proper al circ.

Durant la setmana serà possible seguir les evolucions dels artistes reunits, a partir dels micro-videos que es penjaran al bloc de l’Ateneu de 9 Barris.

I el cap de setmana segur que valdrà la pena apropar-se a l’Ateneu a veure la posada en escena d’aquests artistes.

.

Un vídeo dels Nusos de Dansa i Circ del 2009


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...
  • Ángel Suso Calvo.: Aupahí. La estamos ensayando para incluirla en nuestro repertorio. Ya están “paseo con la...

Arxius

Autors

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )