Skip to content


Recull del publicat el 2011

Escrit el 02/01/2012 per admin a la categoria Nativa.
Tags:

S’ha acabat l’any 2011, i és temps de recapitulacions. Nosaltres hi participem amb aquesta pàgina en que es pot fer una ullada ràpida a tot el que ha estat Nativa durant l’any: http://www.nativa.cat/collita-nativa-2011

Columnes d’opinió enceses i serenes, entrevistes a diverses persones relacionades amb la cultura, comentaris d’espectacles i altres propostes, els reculls dels fòrums realitzats, recerques compartides o personals,… Una repassada que també reflecteix l’evolució d’aquest mitjà ja sigui pels condicionants i oportunitats del format electrònic, per l’evolució personal dels qui ens dediquem, o per una crisi que també afecta la cultura, no només en el pla econòmic i dels canals de distribució tradicionals, sinó també, i d’una manera molt profunda, en el sentit de la seva producció, i en la seva funció transmissora de valors. Sens dubte, a Nativa alguns estem força preocupats per la co-responsabilitat de la cultura en el que estem vivint i interessats en contribuïr en el desenvolupament d’altres plantejaments.

Bon any a tothom.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Adriana de la Osa: Un texto precioso, Marta. Emocionante e inspirador. ¡Me ha chiflado! Gracias, gracias, gracias....
  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )