Skip to content


“Así muere la democracia, con un estruendoso aplauso”

Escrit el 15/07/2012 per Roser Mendoza a la categoria Bagdadcafebcn.
Tags:

Aquesta cita es publica originalment a Bagdadcafebcn.

“Así muere la democracia, con un estruendoso aplauso”  / StarWars

……….#SiSePuede #nocheminera #SilencioMediatico #marchaminera #banca #Congreso #Rajoy #rescate #retalladesideològiques #copdestat #prouretallades #recortes #marchanegra  #Eurogrupo #15MpaRato #hashtagsobarricadas #EurovegasGoHome  #stopdesahucios #rescateciudadano #50%menyssubsidi d’atur #ambunparelldous #ajustosalpou #neollengua #IVA al 21% #Rahoymentiroso #serveispublicsenperill  #miedito  #Rajoydimisión  #estoesungolpeestado #oletu  #retallades #JuzgamosARato #NoEsCrisisEsEstafa  #AdelsonNonGrato  #niundesahuciomas  #PPSOE #qlsden  #noalesretallade #amnistia fiscal #reformalaboral………..

‪Avui no tinc res a dir…..

0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...
  • Ángel Suso Calvo.: Aupahí. La estamos ensayando para incluirla en nuestro repertorio. Ya están “paseo con la...

Arxius

Autors

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )