Skip to content


Publiquemos una revista

Escrit el 29/07/2012 per Roser Mendoza a la categoria Bagdadcafebcn.
Tags:

Aquesta cita es publica originalment a Bagdadcafebcn.

«”Publiquemos una revista” quiere decir “una revista es necesaria[…]; se piensa que la revista hace posible intervenciones exigidas por la coyuntura […]. Desde esta perspectiva, publiquemos una revistaquiere decir hagamos política cultural”, cortemos con el discurso el nudo de un debate estético o ideológico. […] Entre todas las modalidades de intervención cultural, la revista pone el acento sobre lo público, imaginando un espacio de alineamiento y conflicto.

Beatriz Sarlo (1992) «Intelectuales y revistas: razones de una práctica». Cahiers du CRICCAL, n.º 9-10,  p.9

Aquest mes de juliol  fa un any  que Bagdadcafebcn té  una cita dominical a Nativa. Per aquesta raó vull donar les gràcies a  la gent d’Indigestió. La cita va per vosaltres, gràcies!


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Adriana de la Osa: Un texto precioso, Marta. Emocionante e inspirador. ¡Me ha chiflado! Gracias, gracias, gracias....
  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )