Skip to content


Publiquemos una revista

Escrit el 29/07/2012 per Roser Mendoza a la categoria Bagdadcafebcn.
Tags:

Aquesta cita es publica originalment a Bagdadcafebcn.

«”Publiquemos una revista” quiere decir “una revista es necesaria[…]; se piensa que la revista hace posible intervenciones exigidas por la coyuntura […]. Desde esta perspectiva, publiquemos una revistaquiere decir hagamos política cultural”, cortemos con el discurso el nudo de un debate estético o ideológico. […] Entre todas las modalidades de intervención cultural, la revista pone el acento sobre lo público, imaginando un espacio de alineamiento y conflicto.

Beatriz Sarlo (1992) «Intelectuales y revistas: razones de una práctica». Cahiers du CRICCAL, n.º 9-10,  p.9

Aquest mes de juliol  fa un any  que Bagdadcafebcn té  una cita dominical a Nativa. Per aquesta raó vull donar les gràcies a  la gent d’Indigestió. La cita va per vosaltres, gràcies!


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...
  • Ángel Suso Calvo.: Aupahí. La estamos ensayando para incluirla en nuestro repertorio. Ya están “paseo con la...

Arxius

Autors

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )