Skip to content


CL’HiPS 2012

Escrit el 24/09/2012 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags: , , , .

Entre els dies 3 i 5 d’octubre tindran lloc a l’Hospitalet les activitats del 8è festival de videoclips CL’HiPS, que incluen un vídeo-fòrum (dia 3), una sessió de cinema musical, en la que es projectarà “VENID A LAS CLOACAS” . La història de la Banda Trapera del Rio (dia 4), i l’entrega de premis als millors clips concursants, amb un concert de Chino & The Big Bet (dia 5).

Nosaltres participarem activament en la primera d’aquestes activitats, una tertúlia a l’entorn de dos clips que coincideixen en reproduïr visions d’un món emboirat i màgic, el de “Cançó de l’alba” del grup Bedroom, i el de “Boirina” d’Anímic. Projectarem els clips i xerrarem sobre la seva realització amb els seus protagonistes:

– Albert Aromir, cantant de Bedroom i també il.lustrador.
– Ramón Ayala, realitzador del clip de Cançó de l’alba.
– Louise Sansom, cantant d’Anímic.
– Nikita Routchenko, realitzador del clip de Boirina

Conduirà la conversa: Jordi Oliveras, Indigestió – Nativa.

Dimecres, 3 d’octubre, de 2012, a les 19’00 h. Entrada lliure.
Sala d’actes del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala. L’Hospitalet del Llobregat.

Més informació: http://clhips.cat/ca/forum-clhips/


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...
  • Ángel Suso Calvo.: Aupahí. La estamos ensayando para incluirla en nuestro repertorio. Ya están “paseo con la...

Arxius

Autors

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )