Skip to content


CL’HiPS 2012

Escrit el 24/09/2012 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags: , , , .

Entre els dies 3 i 5 d’octubre tindran lloc a l’Hospitalet les activitats del 8è festival de videoclips CL’HiPS, que incluen un vídeo-fòrum (dia 3), una sessió de cinema musical, en la que es projectarà “VENID A LAS CLOACAS” . La història de la Banda Trapera del Rio (dia 4), i l’entrega de premis als millors clips concursants, amb un concert de Chino & The Big Bet (dia 5).

Nosaltres participarem activament en la primera d’aquestes activitats, una tertúlia a l’entorn de dos clips que coincideixen en reproduïr visions d’un món emboirat i màgic, el de “Cançó de l’alba” del grup Bedroom, i el de “Boirina” d’Anímic. Projectarem els clips i xerrarem sobre la seva realització amb els seus protagonistes:

– Albert Aromir, cantant de Bedroom i també il.lustrador.
– Ramón Ayala, realitzador del clip de Cançó de l’alba.
– Louise Sansom, cantant d’Anímic.
– Nikita Routchenko, realitzador del clip de Boirina

Conduirà la conversa: Jordi Oliveras, Indigestió – Nativa.

Dimecres, 3 d’octubre, de 2012, a les 19’00 h. Entrada lliure.
Sala d’actes del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala. L’Hospitalet del Llobregat.

Més informació: http://clhips.cat/ca/forum-clhips/


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Adriana de la Osa: Un texto precioso, Marta. Emocionante e inspirador. ¡Me ha chiflado! Gracias, gracias, gracias....
  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )