Skip to content


#4Raons. Cultura amb motiu

Escrit el 22/10/2012 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags: .

Indigestió estem col.laborant en aquest projecte de La Capsa, i tenim ganes, il·lusió i confiança en el procés que s’està duent a terme. Us convidem a venir a El Prat, i  participar d’aquests concerts i activitats.

“De raons n’hi ha més de quatre. Raons per cridar, raons per patir, raons per,… Amb els temps que corren no podíem muntar només quatre concerts “bonics”. Hem optat per demanar a la música alguna cosa més que agradable companyia. Quatre raons són quatre bones raons per anar de concert. Quatre concerts amb grups que mereixen atenció al Prat, i lligats a quatre motius d’atenció del nostre temps: la necessitat d’una casa per viure, la de cuidar els béns comuns, la d’atendre el nostre entorn mediambiental, i la de tenir més present com els afectes són importants en la vida col·lectiva. Sí, sona una mica singular i ho és, això dels concerts temàtics. Hem optat per experimentar i innovar una mica en la forma de programar. Habitualment els músics giren pel món amb el seu repertori i el vinculen a les persones que estan davant quan pugen a l’escenari. Nosaltres buscarem una relació una mica més personalitzada amb els artistes, i per això els hem convidat a venir a El Prat abans dels concerts. Vindran, els hi presentarem gent, parlarem dels motius del festival i després tocaran.” (Text del programa)

Més informació: http://lacapsa.org

PROGRAMACIÓ

Dimecres 31 d’octubre
19’00h -Lectures psicotròniques: Manel Fontdevila. La crisis está siendo un éxito.
21’30h – Concert: TRANSADÈLICA
El Cèntric. Entrada lliure.

Dijous 1 de novembre

19’00h – El Descompositor. Xerrada amb Víctor Lenore. Ecos del Gueto.
21’30h – Concert: NICO ROIG
El Cèntric. Entrada lliure.

Divendres 2 de novembre

19’00h – Paraula poètica: Poetes emprenyats. Ningú no ens representa.
21’30h – Concert: ESPERIT!
El Cèntric. Entrada lliure.

Dissabte 3 de novembre

19’00h – 4 Raons, el procés (xerrada)
21’30h – Concert: AT VERSARIS
El Cèntric. Entrada lliure.

Diumenge 4 de novembre.
18’00h – Teatre: Incendis, de Wajdi Mouawad.
A continuació, col·loqui amb la companyia
Teatre Modern. Entrada: 15 €


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Adriana de la Osa: Un texto precioso, Marta. Emocionante e inspirador. ¡Me ha chiflado! Gracias, gracias, gracias....
  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )