Skip to content


#4Raons – Za!

Escrit el 06/11/2013 per admin a la categoria Re-Visions, Vídeos.
Tags: , , , .

Durant el passat mes d’octubre hem participat en el disseny, programació i realització de #4Raons, una proposta de La Capsa consistent en un festival de música i teatre en el que, durant el mes previ, els músics han establert contacte amb gent d’El Prat, i conegut algun aspecte de la ciutat, que després han traslladat a la seva manera a l’escenari en la seva actuació. No és fàcil explicar aquest procés previ a qui no l’ha viscut de prop, però la polifacètica Tinta Fina ho ha fet de forma insuperable, amb una colecció de còmics-fanzines que es van entregar als concerts, i que ara us comencem a mostrar aquí, amb el resum del treball fet amb Za!, que van actuar el 31 d’octubre. No us perdeu tampoc el vídeo que hi ha a la part inferior d’aquesta l’entrada, on podeu veure com va començar el concert,…

(Per veure la galeria cal clicar la primera imatge).

I aquí unes imatges del moment previ al concert,…

Més informació:

Blog de #4Raons (on també pots trobar el fanzine descarregable en pdf)

– L’anunci general de #4Raons a Nativa.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...
  • Ángel Suso Calvo.: Aupahí. La estamos ensayando para incluirla en nuestro repertorio. Ya están “paseo con la...

Arxius

Autors

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )