Skip to content


La realitat invocable

Escrit el 22/05/2014 per Tinta Fina a la categoria Relats gràfics, Voyeur de romería.
Tags:

Des del Macba i fins al 31 d’Agost, s’ens convida a preguntar-nos què és i com es pot “tractar” la realitat. “La realitat Invocable” mostra les diferents estratègies i aproximacions al tema des del treball d’una selecció d’onze artistes de diferents edats, contextos i formes de fer.

macba 1

macba 2

macba 3

macba 4

macba 5

macba 6

macba 7

macba 8

 

Selecció de links…

macba 9


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )