Skip to content

Carregant

30-O. Polítiques musicals

Escrit el 28/10/2014 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags:
(actualitzat el 2/11)

Aquest dijous 30, a les 19’00 h. hem participat, junt amb gent de la Fundación Robo, el Carlos d’Internet 2, el Marc Balfagón, els músics Filastine i Dick el Demasiado, i sota la conducció de Lucía Lijtmaer en una tertúlia radiofònica en la que hem conversat sobre les relacions entre música i política.

La conversa es pot escoltar i descarregar des d’aquest enllaç: http://www.cccb.org/ca/audio-bcnmp7_poltiques_musicals-47222

  image002

La proposta es troba emmarcada en una col·laboració d’Intenet 2, Fundación Robo i Indigestió dins el cicle MP7, que organitza el CCCB, i serà el preàmbul del concert que tindrà lloc el 13 de novembre, amb Filastine i Dick el Demasiado.

Us convidem a guardar-vos les la data i, si no els coneixeu encara, a fer una mica de recerca sobre aquests dos interessants artistes.

Més Informació: http://www.cccb.org/ca/marc-bcnmp7_2014-45520

 

_________________________________________

Dick el Demasiado

Filastine


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Bernat: Una precisión. Se “contrata” a músicos para actuar en directo, no para posar como modelos con la...
  • Amós Pérez I Escrig: Una precisión. Palo Alto Market es un evento comercial que consiste en la explotación por parte...
  • Qiman: Molt d’acord amb els punts que expresses en aquest post, un parell de puntualitzacions i aprofundiments només,...
  • Mariví Martín: Salutacions des de València. El vostre escrit m’ha interessat molt. Estaré atenta per a conéixer...

Arxius

Autors

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Donen suport

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )