Skip to content


26G: Tercera emissió de Ràdio Nativa

Escrit el 25/01/2015 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

radio3Demà, dilluns 26 de gener, a les 9 de la nit, nova emissió de Ràdio Nativa, un programa radiofònic que s’emet en directe per internet, incloent converses, música i altres continguts sonors que ens proposeu els lectors i colaboradors de la revista, més o menys relacionats amb l’ampli espectre de recerques i reflexions que habitualment tractem a Nativa.

El programa és realitzat per Lluís Nacenta i Jordi Oliveras. En aquest tercer programa conversarem amb Ramon Faura i Estefanía Moreno. També comptarem amb col·laboracions de Joan Colomo i Fernando Paniagua.

El programa es podrà escoltar en streaming accedint per www.nativa.cat, el dilluns a les 9 de la nit. Posteriorment també es podrà descarregar en podcast des de Nativa.

Ens farà molta il·lusió si l’escolteu (millor en directe!) i després ens feu els vostres comentaris, crítiques, suggeriments i propostes.

També podeu escoltar els anteriors programes, si no ho heu fet encara, per veure de què va la cosa.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )