Skip to content


7J. Tertúlia oberta sobre les subvencions locals en cultura

Escrit el 28/05/2017 per admin a la categoria PUBLICITAT.
Tags:

Dimecres, 7 de Juny
Tertúlia oberta sobre les subvencions locals en cultura.

Lloc: L’Automàtica. Carrer de la Legalitat 18. Barcelona.
Horari: de 10’00 a 11’30 del matí.
Assistència lliure (* veure nota final)

Obrirà la conversa:

Ingrid Guardiola (Professora, productora cultural i membre del Comitè Executiu del Consell de Cultura).

Molta gent les posa en qüestió, des de diferents experiències i posicions, però les subvencions segueixen essent una de les principals fonts de finançament amb diner públic a la cultura, i probablement el mecanisme administratiu que més respecta l’autonomia dels projectes.

Tot i ser una qüestió de vigència eterna, recentment a Barcelona hi ha hagut nous processos de reflexió sobre el seu sentit i gestió, i ens sembla una bona ocasió per a parlar-ne en una conversa oberta. Ho farem aprofitant l’experiència i reflexions d’Ingrid Guardiola, que ha estat present en alguns d’aquests processos.

Com és habitual a les tertúlies organitzades per Indigestió hi haurà una introducció d’uns 30 minuts per emmarcar la conversa, i després establirem diàleg entre les persones participants.

 

* L’assistència és lliure, i podeu venir el dia de la convocatòria sense cap problema, però a nosaltres ens ajuda molt que ens aviseu, per a organitzar-nos millor. Si podeu, envieu-nos un correu a info@indigestio.com amb l’assumpte “tertúlia 7J” per a anunciar-nos que vindreu.


0 Respostes

Si vols pots seguir els comentaris per RSS.Pots escriure HTML senzill

Trackback?Últims comentaris

  • Adriana de la Osa: Un texto precioso, Marta. Emocionante e inspirador. ¡Me ha chiflado! Gracias, gracias, gracias....
  • Cristina Arman: Molt bo! Quina extraordinària reflexió. Con m’agrada el quadre de Rigaud. Quin deliri tan...
  • elena: Gracias, Urbana. Qué gusto tener lectoras así! :)))))
  • Urbana Rodriguez: Que verdad mas grande Elena!! Pero dicha con mucha elocuencia como ya es sabido en ti, cada vez que...

Autors

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Política de privacitat

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )