Skip to content

Carregant

La revista Nativa

Nativa és una publicació musical bimestral, editada per Indigestió, dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona.

A Nativa parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global, on totes les informacions i opinions estan extremadament instrumentalitzades per tot el que emeten els grans centres de informació.

Per això, optem per la informació local: perque és la que realment podem conèixer i divulgar de primera mà, no per un afany localista, sino perque pensem que només centrant-nos en la nostra realitat immediata podrem trobar un posicionament raonable davant de les músiques de tot el món.

El contingut de Nativa es centra doncs en la música produida en l’entorn metropolità de la ciutat de Barcelona, en els músics d’aquí o que resideixen aquí. La ciutat es troba en un bon moment creatiu que cal explicar i difondre.

Parlem també de la indústria musical. Les discogràfiques que treballen aquí, les sales que programen, les tendes de discos… També de les accions portades a terme des de les administracions públiques. Tots aquests elements també defineixen i condicionen la nostra cultura musical i volem explicar-lo al lector interessat en la música.

Nativa parla de totes les músiques: pop, rock, hip-hop, electrònica, cancó, hardcore, música improvitzada, folk, músiques mestisses… Volem que totes les músiques amb presència en la ciutat es reflecteixin en la nostra revista. No és, per tant, una revista amb una imatge i continguts estèticament associats a una moguda.

Veure els números editats.

52, 51, 50, 49, 48, 47, 46, 45, 44, 43, 42, 41, 40, 39, 38, 37, 36, 35, 34, 33, 32, 31, 30, 29, 28, 27, 26, 25, 24, 23, 22, 21, 20, 19, 18, 17, 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1tots.Últims comentaris

  • josep M. Rovira: Una persona que va a la presó per cantar una sardana o es un idiota o viu en un pais on els que...
  • Carmen: Gracias por el artículo! Es muy necesario que veamos qué cosas no han cambiado, a pesar de que nuestra...
  • Pruden Panadès: Dins i fora de la Universitat, hi ha qui empeny a rimar maternitat amb calamitat. La maternitat sol...
  • Electromaulet: Hola, per ser professorat associat a la UB, totes les persones han d’acreditar un mínim de dos anys...

Arxius

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.
fesnos_indies

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

El mail és més democràtic. Subscriu-te a Nativa.

Loading...Loading...


mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )