Skip to content

Carregant

La revista Nativa

Nativa és una publicació musical bimestral, editada per Indigestió, dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona.

A Nativa parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global, on totes les informacions i opinions estan extremadament instrumentalitzades per tot el que emeten els grans centres de informació.

Per això, optem per la informació local: perque és la que realment podem conèixer i divulgar de primera mà, no per un afany localista, sino perque pensem que només centrant-nos en la nostra realitat immediata podrem trobar un posicionament raonable davant de les músiques de tot el món.

El contingut de Nativa es centra doncs en la música produida en l’entorn metropolità de la ciutat de Barcelona, en els músics d’aquí o que resideixen aquí. La ciutat es troba en un bon moment creatiu que cal explicar i difondre.

Parlem també de la indústria musical. Les discogràfiques que treballen aquí, les sales que programen, les tendes de discos… També de les accions portades a terme des de les administracions públiques. Tots aquests elements també defineixen i condicionen la nostra cultura musical i volem explicar-lo al lector interessat en la música.

Nativa parla de totes les músiques: pop, rock, hip-hop, electrònica, cancó, hardcore, música improvitzada, folk, músiques mestisses… Volem que totes les músiques amb presència en la ciutat es reflecteixin en la nostra revista. No és, per tant, una revista amb una imatge i continguts estèticament associats a una moguda.

Veure els números editats.

52, 51, 50, 49, 48, 47, 46, 45, 44, 43, 42, 41, 40, 39, 38, 37, 36, 35, 34, 33, 32, 31, 30, 29, 28, 27, 26, 25, 24, 23, 22, 21, 20, 19, 18, 17, 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1tots.Últims comentaris

  • Nando: Jo em vaig passar tota la intervenció del Xavi pensant en aquella cançó de The Beautiful South titulada...
  • Lucía Aguilar: Aída, que buenos artículos! Sabía que un día volvería a saber de ti por tu trabajo porque siempre has...
  • Jordi Lafon: Interessant i decebedora història Aida. Vaig tenir el privilegi de ser el teu alumne en dues...
  • carmen: Potser… Potser el pitjor d’aquest sistema neoliberal és que individualitza les responsabilitats i...

Arxius

Autors

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.
fesnos_indies

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies
mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )